Gevel laten reinigen

Een langere levensduur, wooncomfort en een mooi aanzicht

U wilt uw gevel laten reinigen? Daniel van Baalen Schoonmaakdiensten uit Doetinchem komt hiervoor graag bij u langs! Wij kunnen gevelreiniging van harte aanbevelen. Behalve een mooier aanzicht, verlengt u ook de levensduur van uw gevel. Wacht niet te lang. ‘Dat komt wel een keer’, brengt uiteindelijk nog hogere kosten met zich mee – waaronder een hogere energierekening. Een gevel die in goede staat verkeert zorgt voor een goede isolatie, vochtwering en daarmee wooncomfort. Met regelmatig onderhoud behoudt een woning ook zijn waarde, of stijgt hierin. Merkt u dat de kleur van de voegen en stenen van uw gevel is veranderd? Dan wijst dat op veroudering. Echt een aanrader is daarom gevelimpregnatie. Nadat wij de gevel hebben gereinigd, brengen wij het impregneermiddel aan op de voegen. Uw gevel wordt waterafstotend en blijft langer zijn werk doen. Vocht, algengroei en schimmel worden tegengaan. De gevel laten renoveren wegens slijtage stelt u veel langer uit met gevelimpregnatie.

Gevelreiniging
Gevelreiniging

Coating kozijnen

Kozijnen krijgen veel te verduren, zoals alles aan uw woning wat aan de buitenkant zit. Weersinvloeden, de groei van biologische organismen, zoals algen en mossen, en luchtvervuiling zullen vroeg of laat uw kozijnen aantasten. Gelukkig hebben wij hiervoor een fantastische oplossing! Met nanotechnologie zorgen wij ervoor dat uw kozijnen zich weren tegen deze invloeden. Uw kozijnen blijven schoner, zijn ook gemakkelijker te reinigen en gaan langer mee. Nanotechnologie is kort samengevat een specialistische technologie waarbij gebruik wordt gemaakt van zeer kleine deeltjes. Toegepast op kozijnen worden deze door ons voorzien van een nano coating, een tweecomponenten coating. Zeer duurzaam, mits vakkundig aangebracht, en geschikt voor zowel houten, kunststof en aluminium kozijnen.

Op nano coating voor kozijnen geven wij garantie

Wilt u uw gevel laten reinigen en/of impregneren? Heeft u interesse in een nano coating op uw kozijnen?

Neem dan contact op met Daniel van Baalen Schoonmaakdiensten! Wij komen onder meer in regio Heerenberg, Zeddam, Doetinchem, Ulft, Aalten, Dieren en Winterswijk.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.