Glasbewassing

Schoon, streeploos én kalkvrij

Daniel van Baalen Schoonmaakdiensten past glasbewassing toe in Arnhem, Doetinchem, Ulft, Aalten, Dieren en Winterswijk omgeving. Wij laten uw glas weer blinken! Bepakt met ladder, emmer, inwashoes en raamtrekker gaan wij uw ramen af. Snel en efficiënt. Kwaliteit staat altijd bovenaan! Dat betekent blinkende, streeploze ramen, zonder een vies druppeltje terug te vinden op de kozijnen. Want ook die nemen wij mee, evenals andere raamonderdelen. Heeft u bijvoorbeeld aluminium rolluiken? Dan maken wij die ook schoon. Wij vinden het namelijk onzin als u daarvoor iemand anders zou moeten inschakelen. Wij verspillen zo min mogelijk water en gebruiken altijd milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Uw glas maken wij blinkend, streeploos en kalkvrij. Dat laatste vormt een extra specialisatie van ons. Verkalkt glas reinigen wij met onze eigen specialistische methode. Hierbij maken wij gebruik van een sterk zuur dat we op een veilige wijze en in de juiste verhouding toepassen.

glasbewassing
glasbewassing

Telescoopbewassing

Hoger gelegen glas treden wij tegemoet met telescoopbewassing. Hiermee komen wij tot een hoogte van wel 15 meter, zonder een ladder te gebruiken. Dit is veel veiliger. Telescoopbewassing bestaat uit een borstel die op een telescoopstok is bevestigd. Hiermee wordt het vuil los geborsteld. Het water komt op die hoogte door omhoog getransporteerd te worden en spoelt het vuil weg. Dit is puur water dat geen strepen achterlaat. Telescoopbewassing is een goedkoop alternatief met een grote bereikbaarheid. Chemicaliën komen er niet aan te pas. De antistatische werking zorgt ervoor dat nieuwe vervuiling minder goed hecht.

R

Met telescoopbewassing bereikten wij tot nu toe hoge resultaten!

Wilt u ons inschakelen voor glasbewassing of telescoopbewassing?

Neem dan contact op met Daniel van Baalen Schoonmaakdiensten! Wij komen onder meer in regio Heerenberg, Zeddam, Doetinchem, Ulft, Aalten, Dieren en Winterswijk.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.