Schoonmaak kantoren

Bijdragen aan een fijn werkklimaat, dat doen wij graag!

U vindt ons op kantoren voor schoonmaak in regio Arnhem, Doetinchem, Ulft, Aalten, Dieren en Winterswijk. Tijdens, na of voor werktijd, wat u het prettigste vindt. Een schone, hygiënische werkplek draagt bij aan een prettig werkklimaat en uw visitekaartje naar de klant. Hieraan dragen wij graag bij! Terwijl u zich concentreert op uw kernactiviteiten, zorgen wij dat alles schoon blijft. Samen met u komen we een schema overeen, met daarin de dagen, de tijden en de te verrichten werkzaamheden. U heeft nergens omkijken naar! Er hangen altijd schone handdoekrollen, toiletpapier wordt tijdig aangevuld en de koffiemachine is altijd klaar voor verse koffie. Bureaus, stoelen, toiletten, luxaflex, ramen, vloeren, wanden, alles nemen wij onder handen. Om de kwaliteit te garanderen komen wij incidenteel op locatie om te kijken of alles nog aan onze standaarden voldoet. Wij komen voor schoonmaak op kantoren, maar ook in andere organisaties, zoals scholen of winkels.

kantoren schoonmaak
kantoren schoonmaak

Industriële schoonmaak

Zoekt u een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in industriële schoonmaak? Dan is Daniel van Baalen Schoonmaakdiensten een betrouwbare partner. Wij komen voor industriële schoonmaak bij verschillende soorten bedrijven, denk aan bedrijven uit de machinebouw, metaalindustrie of automobielindustrie. Industriële schoonmaak stelt bepaalde eisen, anders dan aan reguliere schoonmaak. U kunt ons met een gerust hart toelaten in uw productieruimte en bij uw machines. Werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit het ontvetten van apparatuur en motoren, dieptereiniging van vloeren, damwandreiniging en verstopte leidingen reinigen. Ook woningcorporaties en aannemers huren ons in, bijvoorbeeld voor de dieptereiniging van keukens. Wij gebruiken altijd hoog kwalitatieve, zo milieuvriendelijk mogelijke reinigingsmiddelen en hoogwaardige apparatuur. Met onze professionele reinigingstechnieken benaderen wij uw objecten met uiterste voorzichtigheid.

Wilt u ons inzetten voor de schoonmaak van uw kantoor? Of industriële schoonmaak inzetten?

Neem dan contact op met Daniel van Baalen Schoonmaakdiensten! Wij komen onder meer in regio Heerenberg, Zeddam, Doetinchem, Ulft, Aalten, Dieren en Winterswijk.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.