VVE onderhoud

Intensief gebruikt maar altijd schoon voor een fijn leefklimaat

U kan ons inzetten voor VvE onderhoud in regio Arnhem, Doetinchem, Ulft, Aalten, Dieren, Winterswijk, maar ook daarbuiten. Regelmatig huren VvE’s, woningcorporaties en dergelijke ons in om gemeenschappelijke ruimtes schoon te houden. Het gaat om dagelijks intensief gebruikte ruimtes in en rondom wooncomplexen als trappenhuizen, zoals ramen, gevels, liften, galerijen en portieken. Deze gemeenschappelijke ruimtes zijn van niemand persoonlijk, maar iedereen maakt er gebruik van. Een schone doorgang tot de voordeur is voor alle bewoners prettig. Daniel van Baalen Schoonmaakbedrijf werkt graag mee aan een fijn leefklimaat. Bovendien stimuleert een schoon wooncomplex bewoners om hieraan bij te dragen. Samen met u maken wij een lange termijn planning waarin alle werkzaamheden worden vastgelegd, van glazenwassen tot trappenhuis schoonmaak tot gevelreiniging.

VVE-onderhoud
VVE-onderhoud

Opleveringsschoonmaak

Heeft u een woning of pand op te leveren? Als u ons inschakelt kunt u het dadelijk brandschoon opleveren! Wij komen na een verbouwing, renovatie of nieuwbouw oplevering, maar bijvoorbeeld ook bij een verhuizing. Winkelpanden, bedrijfsruimten of woningen, wij leveren alles volledig schoon op. Opleveringsschoonmaak is een bepaalde tak van schoonmaak waar Daniel van Baalen Schoonmaakdiensten ervaring in heeft. Denk aan bouwafvalstoffen verwijderen, cementsluier verwijderen, sanitaire ruimtes en keukens grondig schoonmaken, glazenwassen of vensterbanken reinigen. Vooral bij woningverkoop en -verhuur is opleveringsschoonmaak onontbeerlijk. Een schone en frisse woning heeft nu eenmaal een sterkere aantrekkingskracht op kopers of huurders.

Meer weten over VVE onderhoud?

Neem dan contact op met Daniel van Baalen Schoonmaakdiensten! Wij komen onder meer in regio Heerenberg, Zeddam, Doetinchem, Ulft, Aalten, Dieren en Winterswijk.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.